Om mig

Välkommen till min kontorsblogg!

Jag är Pia, en 37-årig frilansgrafiker från huvudstaden med lång erfarenhet från reklambranschen. Gör mest förpackningar och böcker, men också företagsimage och reklam. Att rita och hitta på roliga egna projekt har alltid funnits vid sidan om jobbet för att väga upp alla tråkiga måsten. Det som formas snabbt blir oftast bäst, intuition och infall är de starkaste nyckelorden i mina egna projekt och illustrationer.

Här på bloggen skriver jag mest nonsens om vår vardag och ibland några guldkorn, en gnutta musik och lite bilder. Mest använder jag bloggen som sällskap i arbetsdagen. Jag började blogga av en händelse då jag satt på ett isolerat kontor med en elak chef, som Art Director på en reklambyrå. Några jobb senare är jag frilansande grafiker med denna blogg. Bloggade här emellan även som mami.

I birollerna ses två fina kids på 10 och 12 år och min man som kallas J och är händig till tusen. Ibland figurerar även Paddy-hästen här. Vi har flyttat runt och rempat som galningar, just nu är vi dock mycket nöjda mitt i Helsingfors.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s