Ett hederligt dagens-inlägg

april 6, 2018 — Lämna en kommentar

Idag drog jag en sväng söderut till Tallinn på tryckeribesök. Det var som att släppa in Kalle i chokladfabriken, har en viss svaghet för tryckerier.

Fick gå runt och kolla ingående på alla maskiner, finlirade lite på färgen på två produkter och hann hem med en tidigare färja än tänkt. Som att vinna tid på lotto! Och ganska lyxigt att åka i business lounge.

Klarade tyvärr inte av skumpa kl. 14 på en fredag, men min bordsgranne tog min andel och satte halva resan bakom ett hav av tomma glas och masserade sina tinningar. Jag behöver lite jobba upp mej där.

Från terminalen gick jag genom Busholmen till kontoret och såg helt, för mej, nya sidor av min stad. Stor kärlek för denna fenomenala stad. Då hade jag nån timme innan kastat kärleksfulla blickar på Tallinns modiga arkitektur och tänkt att i Finland får man nog inte göra sådär. Tji på mej, på Busholmen finns det ju fast vad.

Glaslåda ovanpå gammalt hus, så coolt! Denna är knäppt ur ett estniskt taxifönster.

Denna är på bron bort från Busholmen, men likväl fint som bara vad. Mitt jobb skymtar litegrann längst i kanten till höger.

Jahapp, nu är jag ganska mör. Ska fredagsmysa som en tok och imorgon skrubba bort ett lager smuts från vårt hem. Det är totalt negligerat pga life. Yäk.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s