Mellan skit och choklad finns kontrasten jag behöver

mars 20, 2018 — 4 kommentarer

Livet känns som en svettig och sur trasa i ansiktet just nu, är väl en helt normal fas i jobbebytarsvängen. Och min herpes, som sov skönhetssömn i två år, den har kommit tillbaka som en äcklig påminnelse av kroppens stressnivå.

Men jag förstår mer än förra veckan och det doftar vår (och lite hundskit) och snart får jag flyga på min första arbetsresa och lukta på äkta tryckfärg, och jösse påskhare så jag ska njuta av påsklov – och choklad.

Från att ha haft det så jämntjockt (lite för gött kanske) i många många år, börjar jag igen uppskatta livets kontraster. Kasta hit den där sura trasan bara! För nästan vad som helst doftar himmelrike efter det.

4 svar till Mellan skit och choklad finns kontrasten jag behöver

 1. 

  Kan tänka mig att det är en märklig omställning! Själv kämpar jag med att ha gått från jättemycket jobb till att ha mycket mindre och undrar hur fanken en inte ska känna sig helt värdelös?

  Gällande herpes: har du testat på aciclovir i pillerformat? Funkar sjukt bra för mig, rekommenderar verkligen!

  Gillad av 1 person

  • 

   Jag hade sån ångest förra augusti när jag plötsligt hade jättemycket mindre jobb än vanligt! Och nu tänker jag hur idiotiskt det var att inte njuuuta av lugnet.. så förstår dej!!

   Har testat alla piller och fick nästan ”kestolääkitys” då för 2 år sen. Inget biter riktigt vattentätt, borde knapra piller varje timme för att det ska fungera ens lite. Hoppas detta var en engångsgrej nu!!

   Gillad av 1 person

 2. 

  Kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s