Vardagsbrottaren här hej

mars 15, 2018 — 2 kommentarer

Hallå hallå bloggen! Har så mycket nytt i hjärnan att det inte riktigt lossnar nåt för detta forum. Går från ställe A till ställe B och glömmer bort vad saken gällde och finner mej strax borttappad i ställe C.

Tappade min mössa idag på vägen till posten (tack du supersnällis som hängt den på en stolpe) och låste ut mej. Det är nivån just nu.

Min kund skrev så klokt. Nya uppgifter blir mer och mer utmanande med åren, har jag märkt. Man vänjer sig liksom vid att vara kompetent och att inte vara det är förvirrande. Det gäller bara att acceptera att man inte kan kunna allt genast.

Är just nu tassigt bra på att prioritera, både bort och via genvägar. Så idag åt vi hämtpizza och istället hann jag jumppa. Två bra där (dagens största anti-tack till du bekanta som utbrast hur ohälsosamt vi äter när du såg min pizzakartong. Du är minus).

Nu måste jag tanka sömn. Fredag har igen en helt ny mening i mitt liv. Ganska så pepp!

2 svar till Vardagsbrottaren här hej

  1. 

    Sen när du vid midsommar blickar tillbaka på den här våren så kan du konstatera att du inte kanske längre tappar bort dig lika mycket, det tar tid men konstigt nog så vänjer man sig. Det där med folk som kommenterar vad du serverar för mat är bara så från rumpan. Jag ha fått liknande kommentarer ” det där trodde jag inte om dig”, vadå liksom, att jag aldrig är trött och lat och kanske inte har lust att stå laga mat? Puss snart är det ledigt veckoslut

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s