Som Sherlock Magnason på gala

februari 9, 2017 — 2 kommentarer

Jag skaaaa skriva om resan, i detalj. Men det här med företagande och att åka iväg på prisgala tar ju lite tid, host host. Speciellt som jag idag fick veta att jag ryms in på galamiddagen (som tidigare varit full) och att det är dresscode långklänning. Bäddat för klädkris deluxe.

Allt långt jag äger är somriga maxiklänningar eller årsfestklänningar som typ krympt. Så kompromiss: hakvlång svart kreation med stilettklackar och lite bling bling. Låga guldskor att dansa i senare. Ska försöka mej på bildbevis sen.

Mitt i klädkrisen då jag stod och provade klänning OCH kappa (mycket viktigt att känna efter ända till yttersta lagret), kommer 9-åringen och slår spiken i kistan. Du ser ut som Sherlock Holmes. Och jag som kände mej mer som Edda Magnason som Monica Z. Tack.

Det är ren ganska knepigt att packa för resa med långklänningsmiddag. Det är ännu mer knepigt att måsta åka från ett svinkallt Helsingfors till ett inte så kallt Frankfurt iklädd kappa. Jag tänker gömma en tunn dunjacka under, tur att detektivkappan är vid.

Och ursäkta mina förhastade slutsatser, bloggar på som om denna resa är helt självklar. Jag ska åka till Frankfurt på German Design Awards och ta emot en pris för mina vattenflaskor. Denna gång är det ingen hemlis om vad det blir för pris. Förra gången gick det så här i London

Innerst inne känner jag mej som Edda Magnason. Utåt mer som Sherlock Holmes. 

2 svar till Som Sherlock Magnason på gala

  1. 

    Så cool!! Grattis ännu 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s