6507000000

november 25, 2016 — Lämna en kommentar

Två saker.

ETT) Eftersom det gäller att ha vigören och hälsan på topp när en ska klättra över Anderna till hästs, har jag flitigt ridit, sprungit och cyklat på vår konditionscykel. Nu har konditionscykeln börjat gnissla på ett, i mina öron, mycket positivt sätt. Jag tar det som ett tecken på att jag verkligen cyklat så idogt att jag orsakat detta gnissel.

Resten av familjen är inte alls av samma åsikt. Medan jag bara vill skåla och hurra tittar de argt. Det är ju ingen konst att smörja en cykel, men vete f*n hur man smörjar en mycket kompakt maskin med bara två visibla trampar.

TVÅ) Det är alltid lika spännande att tulla saker på nätet. Speciellt när jag beställt ett löstagbart brätte till en ridhjälm, hitta nu sen rätt kod för det. Personalen i telefontjänsten låter alltid lika oöverraskade när jag ringer, lite som jaja, vi visste att du skulle ringa. Koden för det är 6507000000 om nån undrar.

Brättet ska jag såklart ha för att se lika cool ut som alla gauchos i hatt, men som en mer safe version. Och för att skydda mej från solen och kondor-attacker (okej, skämt. Fast jag vet att min pappas kompis blev påflugen av en arg fågel i Kina för att hans ridhjälm lär ha sett ut som ett djur – kan alltså hända).

 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s