Nedräkning

november 21, 2016 — Lämna en kommentar

Det är bara en dryg månad kvar tills mitt plan lyfter mot Santiago. Snart rider jag fram som en gaucho över stock och sten (och en hel bergskedja som kallas Anderna) med min mkt lätta packning i sadelväskorna och en Go Pro fast i hjälmen. Det stora livsäventyret. 

Har grubblat en del på om jag ska ha ett julbus i år, men nu lutar det mer mot nedräkning till resan. Den här slitna tanten har inget kreativt krut kvar i kroppen och åtminstone jag hoppas på att finna ny drive på andra sidan jordklotet. En massa upplevelser och insikter lär det åtminstone bli. 

Torkat snor på byxbenen, huttrande iskalla nätter i ett tält som jag själv (insätt hånskratt) ska lyckas resa, prisdiskussioner med lokala bönder om hästfoder (mest armvift), solbränd näsa, spaning efter kondorer, kiss bakom ett grässtrå medan jag tvingar alla andra att titta åt andra hållet, ritt över floder med vatten upp till midjan, galopp längs en flodbank, somna med boken på näsan och pannlampan på (inne i det väluppspända tältet, eller varför inte under stjärnorna), grillat kött över öppen eld och nya spännande kompisar. 

Så vill du läsa om mina sök efter den ultimata sovsäcken, vilka kalsonger som skaver minst, hur många kamerabatterin min packning tillåter och vilken antibiotika som ska bota min eventuella urinvägsinfektion 4.600 m över havet – då kan du hänga kvar. 

Inte kanske varje dag. Men nog oftare än hittills. Och några jobbinlägg hinner jag också med innan jag galopperar iväg. 

Fråga om nåt känns oklart! Det här är så mycket och så spännande att jag inte riktigt kan formulera det på ett strukturerat sätt. 

Så här ser Paddy ut när han kastar slängkyssar. Bilden är tagen i somras av Minna Viitanen.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s