Allt som inte syns på bild, och tur är väl det

september 9, 2016 — 4 kommentarer

Igår öppnade jag äntligen en egen Instagram-profil för jobbet. Följ gärna! 

Tanke om detta: hur kan det vara så otroligt svårt att marknadsföra sig själv. Och jag som marknadsför andra som mitt yrke. Näe, tänkte få kallsvett och rysningar när jag bestämde för att köra på detta.

Försöker tänka att jag inte måste göra som alla andra, det behöver inte vara så kalkylerat och välformulerat. Bara jag gör nåt och öppnar kranen, tids nog hittar jag en fungerande ton. 

Sanningen bakom bilden ovan är att jag hade tänkt testa nya Juicy Drops och blanda en smarrig drink – och passligt nog knäppa en snygg bild. Hade bullat upp med alla ingredienser (alla syns ej på bilden) och kollat recept och allt. Ingen flaska öppnades förutom rödvinet.

Ser ni jag är nästan ensam. Den osexiga sanningen är att det enda barnet som är hemma sover, mannen är på vift och jag sitter här med mitt vinglas och blänger på alla drinkgrejer. Sånt här kräver  sällskap. Inte en torkställning med veckans byk och ett överbelamrat kök och fredagströtthet. 

Så när den där lyxiga drinkbilden dyker upp vet ni. 

PS det är ingen dålig hop produkter jag knåpat ihop. Och här syns inte ens alla. Vattenflaskan, som ifjol vann guld på Pentawards i London, är dessutom nominerad till German Design Awards 2017. Det här hade kunnat bli ett hejdundrande inlägg om framgång och rosor. Det blev ett inlägg om osexigt fredagsvin i ensamhet. Jag jobbar på att bli bättre på detta. 

4 svar till Allt som inte syns på bild, och tur är väl det

 1. 

  Bra att du startade konto! Jag har också megaångest för mitt nyhetsbrev – liksom VEM tror jag att jag är. Men nå, några kråkor har beställt och kanske det blir fler med tiden. Spännis oberoende. 🙂

  Vi borde för övrigt ha slagit ihop våra fredagar. Jag satt hemma och drack vin, åt choko och kollade på Bridget Jones. Får väl fullpoängare för singelkvinnans fredagkväll, hahah.

  Gilla

  • 

   some-ångesten ja.. har legat i total someskugga pga snorhelvete och det är nu bara så att man (läs: jag) mår ganska jättebra av att inte vara så mediesocial hela tiden. Så mitt instakonto började inte så fartfyllt. Jag gör come back!

   Och heja nyhetsbrevet!! det där är total utopi för mej så är mkt imponerad!! Go!

   Gilla

 2. 

  Väntar på drinkreceptet med Oivariini!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s