Vett & etikett

juni 30, 2016 — 2 kommentarer

Det är nästintill magiskt att jobba i stan utan att behöva passa familjetider som middag, eftishämt, hobbyer, matbutik, kalaspresenter och you name it. Jag medger utan att skämmas att jag jobbar klockan runt, men det syns så mycket mer resultat nu när jag får jobba utan tidspress. 

Det händer fler ggr per dag att jag helt försvinner in i ett projekt. Och det är så kul! Är sällan så kreativ som veckor som denna. Räknade att jag gjort 44 olika etiketter inom fyra olika projekt sen måndag morgon. Boom! Tänker att jag jobbar nu när jag kan, från och med nästa vecka vallar jag kids & hästar som bra motvikt.

Förstår författare som drar iväg till en avlägsen plats för att skriva. Jag är just nu den där baskerklädda författartanten som utför stordåd på sin skrivmaskin. Det här ska jag förresten läsa som pepp-talk sen när vardagssvackan slår till i september, ty det gör den. Är ingen felfri robot.

Klart det hjälper att vart jag än går så står bekanta källvatten i rad (eller så är det bara så att jag ser det jag vill se?), och allterftersom FinnSprings lager sinar på den gamla designen så kommer det nya familjemedlemmar ut i butikerna. Tjuvkika här om ni vill se. Har inte räknat, men det är sjukt många etiketter jag svängt ihop under vintern.

Snart får dessa sällskap av sina systrar kolsyrat, mineralvatten, vichy och smakvatten – i 6 olika storlekar.

Senast förra veckan bongade jag denna halvfärdiga ”kloss” på flygfältet. Den ska bli en hel automat för FinnSpring:

Fast det mest intressanta, dock inte gällande dessa vattenflaskor. Jag börjar mer och mer leasa min förpackningsdesign. Det betyder att jag hyr ut min design så att jag hela tiden innehar rätten till allt och får istället för en engångsbetalning en liten provision per såld produkt. 

Jag tar en risk, men jag tror stenhårt på att få mer tillbaka än enligt traditionell modell. Kunden får en garanti på uttänkt design och jag ger järnet. Win-win.

Passar på att njuta av min goda work flow nu. Känns som om denna vår & försommar varit otroligt knagglig på så många andra fronter. Jag är en väldigt ödmjuk liten arbetsmyra här. 

Bloggar inte så mycket jobb, kunde kanske göra det mera? Det är bara att fråga såklart! Den kommande månaden kommer dock att vara mest hästbajs och våta (barn)simppare, fula men goda kakor och trassligt hår. 

2 svar till Vett & etikett

  1. 

    Så smart med leasing! Och wow vilken produktivitet du har i gång, väldigt imponerad!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s