Ajajajaj, min sombrero

maj 17, 2016 — 2 kommentarer

Igår ringde en snubbe från Microsoft och frågade om han får intervjua mej under deras kreativa temavecka. Jag hasplade fram ett snorigt ja och inväntade idag snubben under väldigt avslappnade former. Dvs förberedde noll. Kokade inte ens kaffe. Satsade noll på utseende och hårkamning.

Hip hej så tågade det in sju pers på kontoret. Sju istället för en. Av dessa intervjuade två, två satt mest tysta och antecknafe (men ooo:ade uppmuntrande till allt jag sade), två filmade och en fotograferade. Jag hade grym whiskyröst. Jag viftade mycket på händerna. Och pratade som en popcornmaskin. På engelska. 

De tyckte jag var så intressant och cool och pratade så bra engelska och det var så kiva så kiva och allt jag gjort var typ amazing. Adjektiven ville ej ta slut.

Sen ville de ännu fota mitt arbetsbord och jag föreslog att jag skulle gömma min jättesombrero som mäter tre famnar i diameter. Nejnej, den ska vara med! Turligt nog inte på huvudet. Men nu är jag med med namn, whiskyröst, film, bild och sombrero. 

Jag skrev just före att jag gärna bjuder. Så här går det sen. 

2 svar till Ajajajaj, min sombrero

  1. 

    För att använda ditt eget uttryck: DIAMANTBRA!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s