Sune x 3 på rymmen

mars 16, 2016 — Lämna en kommentar

Jag älskar biblioteket. Och det fina är att våra kids också gör det. De lånar och läser flitigt, vi har hemma en runda böcker hela tiden. 

Nu fick jag ett brev hem där det står att min dotter lånat en presentbox innehållande 3 olika Suneböcker och att dessa ej är återlämnade. Innan de återlämnas är hon i låneförbud. Jaha. Ingen har sett röken av nåt set Suneböcker, varken barnen eller jag. 

Vi har ett bra system där alla låneböcker förvaras på fönsterbrädet, ej i hyllan. På så sätt har vi alla koll på läget. Nåt set Suneböcker har garanterat inte huserat på det fönsterbrädet. 

Jag gick till bibban och försökte reda upp härvan. Killen bara förlängde lånetiden och sade att böckerna nog kommer fram – hos oss. Jag försökte envist fråga vad jag gör om de inte hittas, och jag skäms lite för att jag lät honom övertala mej att gå hem och leta. Som om jag inte litar på barnens ord. 

Fick ännu se hur böckerna ser ut. Noll igenkänning. De böckerna har nog aldrig varit hos oss. Vi är stensäkra. Så nu inväntar vi nästa brev och nytt låneförbud. Eller vad i hela sjuttsingen ska jag göra nu då? Gaah. 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s