Muntlig enkät

februari 15, 2016 — 4 kommentarer

Hej mina bloggkompisar!

Jag har en arbetsrelaterad, kort och muntlig enkät gällande vatten som innehåller nåt mervärde (tillsatt tex vitaminer). Är du en som vanligen köper sånt och råkar springa igenom Helsingfors centrum nåttag imorgon tisdag så får du hjärtans gärna kika in via mitt jobb och ge din åsikt. Jag behöver bara veta ditt kön, din ålder och din åsikt om tre olika vattenprodukter. Det tar 5-10 minuter. Tyvärr kan jag inte springa omkring på stan med mina flaskor, eftersom de är lite hemliga ännu. Därav denna oflexibla fråga.

Nu kom det här så fort att jag inte riktigt hunnit förbereda, men som kompensation kanske jag kan bjuda på en kopp kaffe och gott humör? Ett kex om du har tur? Min odelade uppmärksamhet i tio minuter? Mitt arbetsrum finns på Nylandsgatan 2 K, inne på gården genom den bruna dörren och två trappor upp. Där finns en röd dörr med en ringklocka och så är det bara att fråga efter Pia om det inte är jag som öppnar. Observera att detta gäller än så länge bara imorgon tisdag 16.2 och jag är på plats åtminstone mellan 09:30 och 16:00, eventuellt också senare. Maila, kommentera eller ring!

Jag behöver svar av minst tio pers och jag har redan skrapat ihop sex. Bara om nån undrar hur grav min desperation är. Den är än så länge positivt nyfiken. Ifall nån blir orolig för min skull – om ingen svarar. Det fixar sej. Men det kunde ju vara kul om nån nappar den här vägen!

Tack & hej!

Edit: det här dagen kom och gick. Tack ni som visa intresse! Kan berätta mer senare.

4 svar till Muntlig enkät

  1. 

    Kaffe och din odelade uppmärksamhet låter som ett prima pris. Jag har morgontur, mejlar dig om jag hinner via Nylandsgatan efter jobbet.

    Gilla

  2. 

    Jag hinner kanske förbi där efter 12-13-isch. Fast jag dricker nog nästan bara Päijänne… Wappar eller ringer!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s