Mix av lyx, trix och knix

februari 14, 2016 — 2 kommentarer

 
  
Lilla Robers har lika snygga lampor som drinkar.

Den här helgen får verkligen hundra poäng då det kommer till drinks, dans, schääälek och vänskap. Inte mer om det, blir bara superlativt smör om jag fortsätter.

Men desto värre söndagsångest nu, det riktigt river i bröstet. Mest för att jag måste börja arbetsveckan imorgon med att köpa en ny computador. Den gamla håller på att dra sin sista suck och trots att jag vet att allt är säkerhetskopierat gånger tusen vill jag  bara andas i en brun påse. Inte nu. Jag vill bara inte. 

Ser ren hur jag släpar fanskapet genom stan, röd i ansiktet. Med extra muskelspänn för att den är så dyhrbar. Och lite för fort för att spara tid. Jäkligt dum kombo. Slutar troligen med taxi.

Ni däremot kan fantisera hur det såg ut nyss då jag krälade under en säng och strödde ut rikligt med anti-monster-pulver. Kan dessutom briljera med att pulvret kommer att försvinna under natten – utan att jag sätter min fot i rummet. Och det är inget osynligt pulver. Man lär sej trix med åren. 

Jag må ligga hålögd och sömnlös över mina företagsproblem, men alla barn och monster sover som stockar hos oss. 

2 svar till Mix av lyx, trix och knix

 1. 

  Vad är pulvret,vad?! Misstänker att det kommer börja behövas snart kanske. Han byggde iaf en fälla av snö utanför vår dörr häromdagen för att hålla monstergubbar borta… Fast det är väl mitt eget fel egentligen eftersom jag skrämmer honom och säger att det kommer monstergubbar och tar honom om han går iväg från farstun på morgonen innan jag kommer ut.

  Gilla

  • 

   Pulvret är nog bara bluff, och kräver att barnet inte tjuvkikar eller är så rädd att hen inte vågar kika. Hon ser mej krypa in under sängen med en skål med random kryddor och krypa ut med en tom skål. Kryddorna hamnar i ett papper jag har i ärmen. Sen kollar hon på morgonen om pulvret är borta och då vet hon att det har fungerat. Nån dag senare strör jag verkligen ut det på golvet och när det sen finns kvar vet hon att monstret flyttat bort. Men kräver kanske lite äldre barn?

   Men du som är så pysslig kan köpa en helt vanlig vattensprayflaska för typ blommor och pryda med monstertarror och nån anti-monster-text. Sen sprayar du bara vatten lite här och där innan läggdags, funkar prima. Eller strör salt på tröskeln. Bara din pokka är gränsen 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s