Kalender 2016

november 11, 2015 — 2 kommentarer

Jag har nu i tre år haft en kalender som ofta figurerar i bloggvärlden, en som man kan personifiera med bilder och innehåll. Första året var jag helnöjd men sen har det bara barkat neråt. Kalender är nåt man bara hänger fast vid av gammal vana, åtminstone gick det så för mej.

Nu senast fanns det en extra sida efter sommaren med nåt som såg ut som ett fejkat tryckfel och en mening med ”oops, nåt gick visst fel och du får rabatt på nästa års kalender”. Först tyckte jag det var ett oerhört smart sätt att få kunden att beställa en ny. Men sen hittade jag det verkliga felet – det fattades en hel månad.

Så nu har jag fyndat ett redig kalender från Granit för halva priset av mina tidigare, med en platsficka längst fram dit jag personifierade mina egna bilder. Komplett med 12 månader! I dessa tider av DIY är just den egna inputen så mycket mer kul än färdigt gjorda mallar.

Nu fick jag dessutom med de bästa av de bästa: familjen, djuren, jobbet, söta kusiner & gubarn och hjärtekompisar. Och en bild där mina föräldrar pussas! Men den visar jag inte.

kal

2 svar till Kalender 2016

  1. 

    Funderar jättemycket på det här med kalender. Ska jag köra på den personifierade eller något helt annat. Min sambo anser att papperskalendrar är passé, men jag måste nog ha det på papper. Blir bättre struktur i skallen än om jag bara kör på elektroniskt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s