Ingen ändring

oktober 7, 2015 — 2 kommentarer

Ursäkta, jag är ännu snorig som en slemmig gamelgädda. Min energinivå är nära noll och det är extra tungt att snurra vår krävande vardag. 

Ett litet sidospår:  Är ändå sjukt bra på att peppa mej själv, vill jag  tillägga. Nåt har jag lärt mej av alla dessa ensamföretagar-år. Hade faktiskt min arbetshälsovård på besök förra veckan och hon satt bara och nickade uppskattande åt alla mina led-dej-själv-system. Ni må säga att No Man is an Island, men jag börjar allt mer likna en liten urgullig paradis ö.

Det jag påriktigt skulle blogga om var det där barnet i förra inlägget. Hon som byggde en karaokemaskin med inbyggt yl och skrev en sång om svek till en känd melodi. Idag har hon byggt en ukulele av paff med en tillhörande plektra av sten. Hon sjunger heeeela tiden. Nu kompad av ukulelen. Och hon citerar sina egna friskrivningar med sån inlevelse att du kunde micropoppa en påse popcorn under hemnes rumpa. På allvar. Har aldrig sett nån läsa högt och samtidigt hoppa jämnfota och springa runt bordet. 

Jag inväntar ännu zen.

2 svar till Ingen ändring

  1. 

    Krya på dig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s