Jobba på gatan

augusti 13, 2015 — 4 kommentarer

Febril arbetstakt på arbetsrummet. Det tröstar verkligen att ALLA har lika mycket på g just nu. Det är som om hela Finlands arbetsliv exploderat denna vecka. 

Det otroliga hände dessutom. Jag stod och fotade kundens skyltfönster på Nylandsgatan för ny tejpning och då kommer en snubbe fram och frågar vad jag sysslar med. Planerar skyltfönster, svarar jag, varpå han frågar om jag kan göra hans också runt hörnet på Annegatan. Så nu har jag bokstavligen haffat en kund mitt på gatan. 

Tji fick ni, Finder 118, som ringer stup i kvarten och är oroliga att kunderna inte ska hitta mej. De springer ju nästan på mej. 

4 svar till Jobba på gatan

 1. 

  Så bra! Har du nån strategi att dela med dig om hur man får kunder på gatan? Och nu pratar vi inte alls om SÅNA kunder (måste bara precisera för det här låter ju så fel).

  Gilla

  • 

   Den här killen ju som en blixt från klar himmel. Så tja.. var öppen för nya utmaningar? Eller gå ut och gör weird stuff som folk ifrågasätter?

   Påriktigt så underskatta aldrig the power of ‘en sak leder alltid till en annan’. Galet hur bra det stämmer om man backar lite i sin arbetshistoria. Och att detta land är för litet för att piss people of, du pissar på dej själv indirekt.

   Ett svar smörat med 300 g klichéer, vassego!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s