På jakt efter grönare gräs

juli 8, 2015 — 4 kommentarer

Imorse rymde våra hästar. Jag sprang efter i bara crocs och nattsärk. Så nu kan vi säga att jag varit på morgonlenkki ren minus då fin utrustning som springtajts och pulsklocka. 

  

De två stora hästarna intog nånsorts panikmode och rusade som konsumenter på Hullut Päivät, medan ponnyn var mer pillemarisk och tänkte att det sku vara kul att se världen. Så han tog med de där två enorma dumbommarna och stack från gården. Som känt, de tror att det bästa kapet finns dit alla springer.

Inte en chans att fånga de stora. Ögon och näsborrar stora som tefat och alla sinnen på helspänn. De sprang förbi mej utan att ens kika på hinken med hästgodis. We’re aiming higher! Kanske det finns en morotsbuffet på nästa våning, får ej missas. Medan ponnyn, som ren lugnt kikat runt hörnet och insett faktum, — det går inte att rymma med sås och kopp. Noll självdisciplin, ordning och laganda.

Så han kom gående i lugn takt, rakt in i grimman och hinken med godis. 

Nu är min far ute på rekognosering över hur många rabatter de hann förstöra på sin lilla utfärd. 

4 svar till På jakt efter grönare gräs

  1. 

    Haha, ljuvligt! Jag hade en pillemarisk skötponny som inte hölls i hagen om hon behagade vara annenstans. Skutt och så var hon på äventur. Har jagat den arma kraken halvvägs till kyrkslätt en gång, och när jag äntligen kom ikapp märkte jag att varken hon eller jag hade grimma med sig. Det tog vansinnigt länge att komma tillbaka till stallet då jag satt som en potatissäck på henne, barbacka och utan grimma ens, och hon besökte alla snår. buskar och diken på vägen hem. En välspenderad sommardag alltså!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s