Träffa Gräs

juli 4, 2015 — Lämna en kommentar

Mer ofta än ibland stöter jag på insikten att jag verkligen inte är nån supermänniska. Efter klockan 21 tex så är jag riktigt kass förälder (tröttma) och i juli en verkligt trött grafiker (stressma) och på landet en riktig lortgris (skitma). 

Vet ni vad jag uppfann idag? Mitt alter ego iklädd gräsgrön klänning och enorma shades *trumvirvel* — Gräs Kelly! Om hon är en supermänniska? Aldrig i livet. Men hon bryr sej blanka fan, däri ligger hemligheten. 

Idag låg hon på en filt på stranden medan hennes (tursamt nog) snälla barn simmade simskola. Där pöste hon i sin outfit och snackade i sin röda och heta telefon, gömd bakom shades:en. Tror ni mej icke kan ni kolla pics:

 
Hon hade en sån där moderiktig strand bag också. Telefonen var så här het:

  

Ja, hon läser Allas. Och så har hon en egen biisi också: här. Och hon/vi har bestämt att inte blogga så himla mycket. Om det bara är våra napan som ska skådas här kan det behövas lite andrum mellan inläggen, ni kan bländas annars. 

Förra helgen guppa jag omkring på en segelbåt och drack drinks. Det var banne mej en av de bästa seglatserna jag gjort, så jag tar upp tråden och fortsätter imorgon. Drinks och hav och sol, Gräs kommer att ta skärin med fräs. 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s