Stil- och tipsblogin

juni 25, 2015 — 4 kommentarer

Tips om nån söker nya kompisar: gå till en finsk strand en simskoleförmiddag i juni i 13 grader och stormvind. Bjud på kaffe och erbjud vessapapper invid dasset. Alla vill prata med dej! Finnar är kanske fåordiga men med rätt valuta eller icebreakers funkar det finfint. 

Andra noteringar från Tenala (där jag befinner mej). Det är tydligen inne med överblivna toaletter som blomkrukor på gården, har hittills räknat till tre. Jag tycker det mer tyder på bra vessahumor än stil, och som en sann vessapapperstråkare uppskattar jag ju verkligen det. 

Sen diggar jag såå att ena lekledaren kommer på jobb med traktor. 

4 svar till Stil- och tipsblogin

 1. 

  Jag gjorde ifjol ett reportage för radion från en simskola i Kyrkslätt, komplett med sjuåringar som skriker att det är kallt och hackar tänder. Tror det var det mest råa reportage jag någonsin gjort.

  Gilla

  • 

   Det är enorm skillnad om det är somrigt och varmt eller höststorm! Hur nåt så kiva som simskola kan förvandlas till värsta straffet på basen av några grader. Eller okej, många grader..

   Gilla

 2. 

  Min farfar förde ut sin gamla toa och planterade rosor i den! Detta i 50-talets USA, men dom är ju alltid lite före därborta 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s