Festhelgen

maj 18, 2015 — 2 kommentarer

Sicken festhelg vi haft, är ännu också uppspelt av allt roligt. Eller så är det kaffet jag drack ännu ikväll, ganska troligt. 

Hursomhelst, vi är nu en 30-årsfest, ett bröllop och en 10-årsfest rikare. Voi kärleken! Först var det pur kärlek på födeledagsfesten att återse kusiner som rest land och rike runt eller som bor utomlands. Ändå är det som tiden stått still att hänga med dom. 

Sen var det bröl i timmar på nästa kusins bröllop. Våra kids fick vara brudnäbbar och jag kan berätta att det är bröl att se sina döttrar skrida ner för en altargång med lockar i håret och buketter i händerna. Påföljt av en sjudundrande fest! Jag vet att det varit bra om telefonen är full med konstiga vessaselfien efteråt. Check out flätan! Den sitter ännu kvar. Skrämde J med att påstå att den nog får vara kvar hela veckan, vi kan kalla det valuta för frisyrpengar. Och jag är ganska säker på att jag kan stoppa in saker därbak och således lämna handväskan hemma. Praktiskt! Frissan påstod att denna frisyr är bäst på fjärde dagen. Så här halvvägs ser det lovande ut, trots att kidsen idag kallat mej gör Sosuli. 

Idag har vi firat vår äldsta som i veckan kommer att fylla 10. Det är en till brölhistoria, hur har vi en så stor tjej? Tycker vi nyss träffades på BB. Glömmer aldrig hur komiker-Krisse (som också fött barn den dagen) kollade in hur mycket mer hår vår bebis hade än hennes. Nu har hon ännu mer hår (barnet, Krisses hårläge kan jag inte) och är som en minivuxen. Fixar allt, åker ensam buss, älskar fotboll, rider som en baddare och berättar underbara historier med fantastisk inlevelse. 

Så jepp, allt ovan är kärlek. Och en till moment of love; att dansa tryckare med sin man på ett bröllop, omringad av sina egna föräldrar, brudparet, farbröder, kusiner, bröder. Alla skrattar och är glada. Fick ett så starkt happy moment -ögonblick. Förtydligar ännu: alla andra valsar/buggar/jammar, vi kör tryckare. För det är enklast och mest romantiskt och kräver enbart kram- och tafs-kunskaper.

Okej, mer blödig och pinsam än så här blir jag inte. Peace! 

2 svar till Festhelgen

  1. 

    Så klart den fina flätan fick vara kvar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s