Mor goes pryl

maj 11, 2015 — 4 kommentarer

Jag fick äntligen ändan ur vagnen i lördags och fixade en ny cykel åt mej. Happy times! Hitta dessutom ett praktexemplar med en sadel stor som den största versionen av Teema-tallrikar, se fast:Om det är nåt som ska funka på en cykel är det sadeln. Den ska vara som en liten fåtölj och rymma hela baken, inte så att delar pöser över kanten. Blev så kär i cykeln att jag lockade ut J på en kvällstur medan kidsen satt hemma och byggde lego. Mycket bra fördelning. Där satt vi sen och mös som värsta cityparet på Mattolaituri. Tack Lego och tack cykeln! 

Igår när jag fick bestämma (morsdagsregeln) så skulle ju hela familjen cykla. Så vi cyklade och njöt av sol och glass och stan. Jag klassar ren denna cykel som årets bästa pryl. 

Sen uppvaktade jag min egen mor med en av de finaste böcker jag sett:

Har sånt ha-begär på den också. Hann låna den två ggr ren innan jag slog in den i paket.  Många bra recept!

Om jag själv blev uppvaktad? Såklart. Vårt kylskåp är numer nattlig hemvist för kyrkslättiska vitsippor, plockade i samma sluttning där jag plockat mina morsdagsbuketter i barndomen. Tänk att kidsen lyckades smuggla hem detta!Historien förtäljer att detta är bukett nro två, den första lär ha lindats in i en våt halsduk, klarat bilfärden men sen glömts bort i vår tambur. På tal om att ha konstiga knyten i tamburen — vi har många. 

Bonus: i all cykelkärlek har jag lovat vara med då hela 9-åringens klass inklusive parallellklasser ska cykla till Fölisön. Det kan behövas en rackabajsare i kaffetermosen är jag rädd. Nånej nånej, hoppas på snälla barn och bra väder! 

4 svar till Mor goes pryl

 1. 

  Hurra! Blev det den du talade om?

  Gilla

  • 

   Gah! mitt minne skjuter blankt vad jag svamlat om.. men den här bongade jag först i fredags så det kan inte vara det. Men toppklass, hursomhelst!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s