Känslorumba

maj 4, 2015 — 6 kommentarer

Två saker som fått mitt hjärta att rusa den här morgonen:

 1. kom till jobbedörren och insåga att en nyckel fattades ur nyckelknippan. Hur är det ens möjligt? Fann den nån minut senare på väskbottnet men är ännu också skakad av känslan av att ha tappat den. Hatahatahatahata den känslan, när nåt viktigt är borta.
 2. läste Magnus text om Birgitta. Grät och bannade mänskors litenhet och ovilja att unna goda saker åt andra. Är ju själv från en mindre by och tror faktiskt dylika dumheter är mer vanliga på mindre orter än här, mitt i stan. Fast vad vet jag. Blev så less.

6 svar till Känslorumba

 1. 

  Uh för nr.1. Jag stod igår i kassakön i butiken när jag såg att mitt bankkort inte var i plånboken. Paniken alltså. Som tur vad hade jag pengar på mig och kom på vart jag lagt kortet, men paniken innan var hemsk.

  Nr.2 gör mig bara så himla, himla ledsen.

  Gilla

  • 

   Huu för bankkortet! Såg en gång en kvinna i kassakön framför mej råka ut för glömt bankkort. Kände såå för hennes stress medan killen i kassan bara var tvär och oresonlig.

   Gilla

 2. 

  Meh hur KAN folk vara så hemska och ogynnande?? Blir riktigt riktigt ledsen. Tänker nu alltså på nummer två.

  Gilla

 3. 

  Sorgligt men så bekant det Magnus skriver om. Min teori är att de som inte vill se andra förverkliga sina drömmar har byggt upp sitt självförtroende på ett felaktigt sätt. De har blivit beroende av att tycka de är bättre än andra, eller att andra ska vara i ett visst förhållande till dem. Så om någon vill förverkliga sin dröm, eller hittar nya vänner, eller nytt jobb eller vad som helst så upplever de det som ett hot. Och så försvarar de sig mot detta hot och märker inte att de i farten plattar till en annan människa.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s