Lite ditåt?

april 28, 2015 — 4 kommentarer

Dagens känsla är uppgivenhet. Min tryckerikarma är så kass just nu att jag bara vill gråta. Inte mindre än tre tryckerier sjabblar sej, samtidigt. Och jag dubbelkollar, skickar pånytt och försöker vara snäll, trevlig & konstruktiv, och ändå går det feeeel! Argh! Hur svårt kan det vara? 

Som tur är tryckresultaten bra, men precis alla leveranser & fakturor är all over the country och inte alls där de ska vara. 

Det här pajasandet har tagit en tredjedel av min arbetstid idag. Muttermuttermutter. Borde ha varit en rapp & elak muija ren från början. 

4 svar till Lite ditåt?

 1. 

  Heja heja, trallallaa….
  Tänkte rimma nåt siistit men det kom bara prutthurtigheter och orim o min skalle! Hade just paus och åt massa kukisar och en banan.
  Hejhej

  Gilla

 2. 

  Kan man få en t-shirt med texten ”Borde ha varit en rapp och elak muija från början” ? Behöver den. Inte för att jag nu strävar efter att vara elak, men men. Jag har övat ganska mycket på att vara glad+auktorativ+bestämd+vänlig+stenhård på en och samma gång, det behövs ibland i arbetslivet.

  Gilla

  • 

   Men alltså. Exakt så. Om vi byter ut elak mot tvär eller bestämd så klingar det närmare sanningen. Elak kommer främst från motsats till denna enorma snällhet som bara finns inom mej som nånsorts robothandling. Sjysst är okej! Men översnällhet är så onödigt. Tischan går i produktion snarast. Eller kanske pins går snabbare?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s