Två lika bra sätt att göra samma sak

april 2, 2015 — Lämna en kommentar

Scenario version 1: Vi ska åka till landet med egen bil och utan tidtabell. Jag är ensam vuxen och således kung på krönet. Då packar vi enligt känsla, så ingående att barnen hinner kolla en hel ritad medan jag typ lackar mina naglar och fyller sjutton knyten med bra-att-ha. Sen åker vi via minst fem ställen bara för att det är på vägen eller roligt. Vi handlar maten till sist, igen utan större insikt men nog med kreativ rutin. Slutkläm: trots att barn & jag slutat skola och arbete ren kl 12 kurvar vi in på landet 22:30. 

Scenario version 2: Vi ska åka till landet med egen bil och med tidtabell, för alla vet ju att den som är först vinner och maximerad tid på landet är typ hurra och konfetti. Vi är två vuxna, den ena mycket mer praktisk än den andra. All mat är handlad igår. Allt är redan packat i praktiska väskor, just det vi behöver och inget mer (eller njao, jag har visst smugit med ett extra par snyggskor *hemlis*). Rutten, vädret och tidtabellen är planerad och kontrollerad. Jag lackade tom mina naglar redan igår(!!). Vi kommer att köra raka vägen utan stopp. Slutkläm: eftersom barn & vuxna slutat skola och arbete ren 12 så kurvar vi in på landet 14. 

Det här är inget surt inlägg. Det här är ett inlägg om hur mycket jag liknar min mamma (puss!), hur mycket jag kan trivas i mitt eget kaos och hur mycket jag älskar min man. För riktigt ärligt så sitter jag på jobbet just nu och njuter av den organiserade situationen (vi kör alltså scenario 2 idag). Det här är ju kung! Fatta så skönt att bara gå hem och starta bilen och pling – börja påsken. 

Scenario 1, landskapsresan med den fullproppade bilden, den gör jag ändå ibland. 

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s