Blogg83: lite ditåt

mars 23, 2015 — 4 kommentarer

En stor del av vardagen har jag inte stenkoll på läget. Och nu har jag småningom kommit fram till att det är helt okej, detta är mer eller mindre normalt läge för undertecknad och det är inte så farligt. Det känns desto farligare att lägga en massa energi på att undvika tabbarna & problemen och därmed missa det riktiga livet. 

Sen kan jag nog skina stundvis, som att jag ren (alldeles för tidigt) tvättade alla vinterkläder. Eller att jag igen hittade på en superb förvaringsplats för förra årets deklaration (det är ju inte samma ställe som för förrförra årets och kommer ju absolut inte att vara samma för årets). Jag skiner liksom ogenomtänkt bra. 

Två morgnar per vecka börjar våra barn skolan på olika tider. Oftast när jag väcker henne, som troligen börjar tidigare, muttrar hon till svar ”fel barn mamma, igen”. Jaja. 

Små detaljer, inget att hänga upp sej på. Och just däri ligger hemligheten och min stora livsvisdom. Om man gräver ner sej angående alla knepigheter så missar man ju så mycket finhet. Ni kan fatta hur stolt jag var igår då den äldre dottern sprang in på sin fotisträning utan shorts för att hon glömt dem hemma. ”Om jag spelar som om inget fattas så kommer ingen att märka”. Hon hade helt rätt, nåt har hon lärt sej av morsan sin.

Fake it til’ you make it. Ha roligt på vägen. 

4 svar till Blogg83: lite ditåt

  1. 

    Helt superbra!!! En miljon poäng!

    Gillad av 1 person

  2. 

    Job well done!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s