Hej måndag, vill du ha fudge?

mars 9, 2015 — Lämna en kommentar

Det blir en bra dag idag, vad som än händer. Så här efter närmare 3 timmar vakentid är det ren huippu.

Först: Mina vita viner finns nu på Alko. Blev så glad att jag bubblade, tills jag igen fick känslan att på Alko måste man vara sansad. Städig och lugn och utan spontana utrop. Det kan ha nåt med den konstiga atmosfären inom alkoholens synlighet i detta land, just nu funderar jag på hur jag ska få upp dessa på min hemsida så att det är lagligt.

Edit: läste just hos Valvira att under 22-procentig alkohol är ok om det görs enligt god smak och icke-terapeutiskt. Fniss. Källa här. Den dag min brenkku kommer ut är det sen andra bullar.

kuva-18bAndra: Blev lite på håret med alla måsten imorse, insåg att tiden tar slut. Sen kom jag ihåg den fina idén med barn som går till skolan själva. Kan ni traska själva? Klart vi kan! Så de tog varann i handen (det vet jag ju eg. inte om de gjorde) och tassade iväg under mycket fniss.

Tredje: Svängde via vår lokala deli efter en smoothie och när jag kom ut hade jag inte bara en smoothie i handen utan också en fudge. Inte för att äta utan för att packa in. Vips hade jag en ny kund och den här lilla bleka biten och dess mörkare kompisar behöver en egen förpackning. Synd att jag inte kan börja genast utan måste sköta fakturering och annat tråkigt först. De killar i kreativa sinnet! Måste dessutom ställa denna lite längre bort, risken finns att jag smaskar den i mej annars.

kuva-1

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s