Sweet

februari 23, 2015 — 4 kommentarer

Hej peeps! Det gick ju riktigt som i Strömsö det här med att börja jobba igen; jag hade tydligen tappat all information om den här arbetsveckan. Puts blankt. Så det mesta har i nån mån kraschat idag — ett gott tecken på att semestern var både bra och behövlig. Bara att svära mycket och reda upp sen, så illa gick det som tur inte.

Allt har jag ändå inte glömt. En viss fröken som fyller 8 på onsdagen har nog sett till att precis alla i närkretsen kommer ihåg det. Jag är också mycket väl påmind om att vi imorgon ska besöka Robertin Herkku, stans bästa godisaffär, bara för att vara väl förberedda inför bemärkelsedagen. Se den affären som ett hett tips!

Dagens solskenshistoria är den om favoritmuggen som jag köpt i London -98. Den håller nämligen på att gå i bitar av all kärlek och allt hett kaffe den gett mej genom åren. Idag står plötsligt J med en sprillans ny mugg i vår tambur när jag kommer hem. Han har nosat upp den på internätet, ren en gång trott att han blivit lurad och så idag överräcker han den med kärlek & stolthet. Fatta!

IMG_3773

Gammal till vänster, ny till höger.

4 svar till Sweet

  1. 

    Åh så fint med muggen! Blir helt varm i magen!

    Gilla

  2. 

    Du borde gå se Shaun the sheep, din guson gillade skarpt:)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s