Sweet pain

januari 7, 2015 — 2 kommentarer

Innan vi drog på resa fick jag ett plötsligt infall och lät sockra mina armhålor, ben och bikinilinje. Tjejen som ansade min kropp tyckte tydligen att jag såg ut som en potentiell stamkund och vill boka in sessioner för hela 2015 när jag ändå var där. Jag lovade tänka på saken (not). Nu, tre veckor senare, är min kroppsbehåring på samma nivå som innan och tanken att lägga mej på bordet igen för en söt session känns som ett straff. Inget fel på tjejen dock, hon var kul och bra på det hon gjorde (tror jag).

Var gång jag går på vad som helst för kroppsbehandling känner jag mej först som en så god människa som tar hand om min kropp. Den känslan räcker i tre minuter. Sen vill jag att de ska sluta pilla på mej och låta mej vara ifred. Skulle aldrig gå på massage. Frissa & manikyr är gränsfall eftersom resultatet oftast syns genast och alla kläder hålls på kroppen. Men om frissan masserar mitt hårbotten när hon tvättar håret på mej biter jag fingrarna av henne.

Sann historia: Jag: ”har nån nånsin sparkat eller slagit dej rent instinktivt när du sockrat hen?” Hon: ”Vad säger du? Det har aldrig hänt, haha!” Jag ba ”haha” och kramar britsen ännu lite hårdare.

– – – – – –

Skrattar rått åt min nya kategori: Skönhet. Min blogg är en så skön bluff.

2 svar till Sweet pain

  1. 

    Det är lite svårt att slappna av på fotmassagen när det kittlar. Med fötterna blev mjuka o sköna. Insåg att om man går på fotmassage ska man göra det i slutet av sommaren när man gått barfota i några månader. Då får hen jobba ordentligt för lönen, ha ha!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s