2014 sprängde skalan

januari 3, 2015 — 8 kommentarer

Vi är på landet. Det är så jäkla skönt. Imorgon ska jag ändå åka in till stan medan alla andra blir kvar på landet. Det är faktiskt ännu skönare, skalan räcker inte ens till.

Som det förra inlägget antyder, vi har varit på årtiondets stora äventyr. Det hamnar ännu längre upp på skalan som inte räcker till. Vi har fiskat, snorklat, simmat och druckit paraplydrinkar, jagat krabbor på kritvita stränder och berättat fiskehistorier vid öppen eld om kvällarna. Vi upplevde ett sånt paradis jag inte visste att fanns, i planet hem måste jag klämma några tårar för att äventyret hade ett slut.

Före det genomlevde vi sjutton julfester och glöggar, avslutning på avslutning och lillajular med alla viktiga nära & kära. Lägg till mördartakt på jobbet. Om kvällarna julbusade jag, en sjukt bra henkireikä btw. Nu återstår julbusfinalen som än så länge bor i min pappas kamera (den är påväg!). Jäkla december, det är oftast en månad av mer stress än glädje. Så sen packade vi och bara drog. Jah!

Ni ska veta att jag var som lyckligast när jag satt 8h i en liten dingy på självaste julafton, bara jag, farsan och en (snygg) fiskeguide. Vi flugfiska på bonefish, hade tidvis vatten upp till hakan och drack öl. Ibland snegla nån av oss på klockan och fundera vad vi skulle ha sysslat med om vi varit hemma. Sen tog vi en till öl.

Det var den perfekta avslutningen på ett bra år och en galen höst. Sen hann jag jobba nån dag innan nyår men räknar att vardagen eg börjar nu på måndag. Ensam i stan. Så jäkla sweet. Bortsett från julbuset så tycker jag 2014 nu är i paketet.

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/6d5/68542964/files/2015/01/img_3008.jpg

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/6d5/68542964/files/2015/01/img_3012.jpg

8 svar till 2014 sprängde skalan

 1. 

  Alltså VAR är detta paradis? Berätta! 🙂

  Gilla

 2. 

  Låter väldigt najs! Och 2015 ska vi minsann ta lunch tillsammans i Rödbergen, eller hur? Och du ska få din vinflaska!

  Gilla

 3. 

  På kartan är väl ön stor som en flugskit(sorry, den måste ur systemet)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s