Svååååårt

november 10, 2014 — 4 kommentarer

Jag är sällan liten i mina tankebanor och unnar alla framgång och talang och guld och smaragder. Men sen på måndagkvällar när jag än en gång släpat mej hem från min latino groove och än en gång försöker hitta den perfekta how to-videon på Youtube, för att ens lite förstå hur min bröstkorg ska kunna vispa sexigt i otakt med min höft, då blir jag så liten, ond och avundsjuk. Folk i instruktionsvideon känns i allmänhet så smug* på nåt sätt, som om de bara gör det för att överlägset visa upp sin älskade och perfekt jukkande röv och inte alls för kärleken till pedagogiken och glädjen att hjälpa en ovigulant flodhäst.

Planen att kunna ens grunderna i twerking tills jul är nu uppskjuten till kanske påsk. Men jag ger som sagt inte upp. Och mina små och fula tankar är som bortblåsta senast på tisdag morgon, är som tur aldrig långsint. Bara lite miserabel just ikväll.

* kommer inte på ett dugligt svenskt ord

4 svar till Svååååårt

  1. 

    Nästa gång skippar vi robotdansen och kör rakt in på twerking. Eller nåt som skall föreställa det… Tack för en jättefin kväll!

    Gilla

  2. 

    Alltså på riktigt! Om det blir twerk’n wine fler gånger ska jag definitivt se till att ingen hotellsäng i världen stoppar mej!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s