Göttgött

september 28, 2014 — Lämna en kommentar

Jag har påbörjat ett blogginlägg femtioelva ggr den här helgen, men aldrig kommit till slut. Försök nr femtiotolv alltså: Vi har haft dubbelt upp med kids fredag-lördag. Så gött! Vi kollade Loranga-film och åt ostfondue medan stormen ven utanför. Sen sov gästkidsen på vår uppblåsbara gästsäng och vi föräldrar smög in och kollade på de fyra underverken. Man känner sej lite som en vinnare om man däckat dubbla antalet barn och ingen grät hemlängtan-gråtet.

IMG_1223.JPG

Helgen har dessutom varit mycket ridrik. Alla dagar har vi ridit. Målet är att rida två ggr under fredag-söndag så vi får plus i kanten. Men i den här höstglansen kan man inte sitta inne. Älskar vädret nu.

IMG_1240.JPG

Vi har min pappas precisions ugn till låns och det har blivit både pulled pork och andbröst. Om man räknar med fonduen ännu så mår vi verkligen. Vad kan jag annat säga än gött, igen.

IMG_1269.JPG

Enda smolken i bägaren är att 7-åringen vid läggdags börjat fråga om jag ska gå på nattklubb. Om jag svarar nej så undrar hon varför inte. Jag brukar ibland gå ut om kvällarna, förra veckan var det två ggr tom, jag förskönar inte. Men aldrig på nattklubb, utan allra helst till en kompis eller till en lugn bar. Hmm. Måste börja leva mer exemplariskt eller sen mer detaljerat förklara vart jag tar vägen. Min mamma brukar gå på nattklubb är liksom inte den frasen jag hoppas hon sprider. Då är den förra min mamma jobbar på disajnbyrå så mycket bättre. Om än lika falsk.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s