Så här är det

september 9, 2014 — 8 kommentarer

Drygt två dygn innan take off till Italien bubblar den stora otillräckligheten och frustrationen ut över kidsen (who else) och lägger sej över hela köket som en klibbig och förlamande massa. Kidsen är så krävande, gnatiga och uppmärksamhetssjuka, tycker jag. Och jag är så kass på stresshantering, packning och tålamod (detta vet jag med säkerhet).

Jag utbrister hur jag läääängtar till min resa utan kids, hur jag banne mej, äntligen, ska få lite hederlig lugn & ro. Det tystnar. Ingen kan röra sej under klibbet. Sen öppnas de små gapen och de piper ut kärleksförklaringar och råd till resan och hur de minsann ska tömma tvättmaskinen. Jag skäms.

Jag är som ett barn innan julafton, otålig och trumpen och tvär. Kidsen har insikt, idel godhet och tålamod. De trollar bort mina grodor, skrubbar bort allt klibb och vänder allt på fötter igen.

Vi kramas i en hög på golvet. Och jag vet att mitt straff kommer att bli att jag snart sitter i Italien och saknar mej blå och de kommer att tralla vidare här hemma och knappt märka att jag är borta. För så är det och så förblir det.

8 svar till Så här är det

 1. 

  Trevlig resa och försök njuta lite också!

  Gilla

 2. 

  och bäst är ni hela bunten. kombinationen av er. så är det o så förblir det.

  Gilla

 3. 

  Vilket underbart inlägg!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s