Dubletter

september 4, 2014 — Lämna en kommentar

Insikten. Det finns två långa och skäggiga  italienare på mitt nya kontor. Det här är iofs ingen konstighet, men jag var bergsäker att jag hittills träffat bara den ena. Turns out att den jag skojade med igår (mina vinflaskor är verkligen en oändlig källa till lustigheter), inte är samma som jag pratat med idag. De ser exakt likadana ut.

Min frågande är-du-en-idiot-blick när italienare 2 (som jag trodde var italienare 1) stannar vid mitt bord, tar i en flaska och säger (typ exakt samma som italienare 1 sade igår) ”I like your way of working”. Svarar ”Yes, still an alcoholic..”. Bara för att jag trodde att det var samma kille. Inte så bra.

Jag hörde att man med nyfödda tvillingar brukar lacka en nagel på det ena barnet för att veta vem som är vem. Jag önskar jag kunde tillämpa nåt liknande här, gud vet hur många tabbar jag ren lyckats med efter fem veckor här. De måste tycka att jag är supersnorkig.

På tal om twins så tycker jag ni ska följa Twinterest  på Instagram. De profilerar sej med att vara de två dansande kattflickorna. Så gulligt!

 

 

 

 

 

 

PS Jag lovar; de är super lika. Och jag har oftast ett gott ansiktsminne

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s