Helgplaner

augusti 22, 2014 — 4 kommentarer

Som bäst står jag på det fina, nya kontoret vid mitt high tec justerbara skrivbord (WOW) och känner mej hälsosam. No more sitta ner resten av livet.  På tal om själva kontoret. Här är så fint & kiva på alla sätt. Känns som mycket påtaglig livskvalitet och förändringen var nu inte sååå stor. Först kunde jag perkla lite över att jag inte fattat att göra en massa ändringar tidigare, men sen stötte jag på en fin mening; Trust the timing of your life. Du tog ju dej hit, Pia. Varför ska du alltid ha så bråttom?

För att upprätthålla vigören kommer jag att flytta den där jäkla bokhyllan hemma. Jag drömmer varje natt nu hur fint det kommer att bli. Dessutom ska vi få hem vår uppiffade pralinsoffa imorgon OCH, come to think of it,  en ponny levereras som bäst från farmen mot huvudstadsregionen. Så mycket roligt att göra, så begränsat med tid.

Vad ska ni göra i helgen, släpa möbler eller slappa?

4 svar till Helgplaner

 1. 

  jag släpade möbler förra veckoslutet, så jag tar slappa med inslag av lego och pyssel

  Gilla

 2. 

  Låvas åska o regn imorgon, men tänkte släpa familjen till järnvägstorget o kolla in närmat, häng med om ni vill, sen blir det simning och borgbacken på söndageftermiddag. Får väl klä lss i sydväst o stövlar.

  Gilla

  • 

   Hej! Vi har släpat möbler hela dan (surprise) så vi kom aldrig iväg. Imorgon har vi fotboll på em, är inte riktigt inne i vårt veckoschema tydligen.. Semester-mode i huvudet, fast det räknas väl som bra 🙂 ni ska ha så kul och hoppas det inte regnar!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s