Gävle också!

juli 6, 2014 — 2 kommentarer

Det här skrev jag igår, men somnade mitt i. Så tänk lördag när ni läser:

Hej från Käringsund. Vi tjejer kom hit utan att segla en meter. Istället vinkade vi av kaptenen och J i morse och drog på egna äventyr, först till Pommern och sen raka vägen ner i Malins pool. Jösse så kul med egen pool på gården! Kidsen tyckte vi ska flytta till Mariehamn på direkten, så mycket njöt de. Och vi babblade och åt och simmade och gottade oss fyra timmar i sträck. Malin & co var just så trevliga, sympatiska och hjärtliga som de framstår på bloggen!

Sen nappade vi en buss till Eckerö, fann en naturstig direkt till gästhamnen och tadaa — så var vi tillbaka på segelbåten. Jag hann ren lovorda den breda naturstigen, tills jag fick höra att det ingår en gratis kryssning med Eckerö Line i hamnavgiften. Man ska alltså parkera sin egen båt i gästhamnen och gå naturstig till terminalen, åka på kryssning och besöka Tax Free:n. Därav den mycket breda och jämna naturstigen, vad gör man inte för ölen. Men för tre tjejer på äventyr var det ypperligt.

På sjöfartsmuseet i Mariehamn fyndade kidsen en spargris för svordomar. Ett fynd för två språkpoliser! Väl på båten började det genast klirra i burken då kapten Gråskägg satte igång att svära. Ännu bättre verkade det bli när grannbåten berätta att de kom från Gävle. Vips stack de burken under näsan på dom också. Gävle också!

Bilder på det:

20140706-170053-61253762.jpg

20140706-170054-61254437.jpg

20140706-170052-61252909.jpg

2 svar till Gävle också!

  1. 

    Jag tycker bilden från poolen är fantastisk, speciellt Sofia som står alldeles stilla i luften. SÅ stylish!

    Kom snart igen, vi hade jättetrevligt med er!!!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s