Antikli och familjehäng

juni 29, 2014 — Lämna en kommentar

Alltså vapenolja is the shit. Fungerar prima på rostiga bultar. J fick loss matkoppen och Allu tittade surt på oss. Vafan, ni tog min klimaskin? Nu är han skrubbad och insmord med antikli och utan större utstickare att klia sej på. Imorgon borde jag få rapport av veterinären om hur mycket zyrtec en ponny får äta. Gissar på fem, en per ben och en för svansen.

20140629-213512-77712061.jpg

Här satt matkoppen.

Under den här regniga dagen drog vi fram trumfkortet, en färgläggninsbild på 1,8kvm. Succé! Hela familjen låg på golvet och färgade för brinnande livet i två timmar. Och det syns ingenstans! Vi har sysselsättning för resten av sommarlovet.

20140629-222809-80889820.jpg

Dessa finns att köpa på Pino på Fredriksgatan, vill minnas att den kostade 24€ och finns med två olika motiv. Vi har den med Paris. Lika meditativt som att lägga pussel. Vår är uppspänd på en fanérskiva.

Det är annars tungt att vara farmare. Idag har vi, förutom färglägget och matkoppsskruvandet, städat stall och bakat rabarbianer (det är rabarbermuffins som misslyckats och smakar apa). Imorgon ska vi ta pick up:en in till staden efter mera tuscher och hästmedikamenter. Och spännis, vi ska till sheriffen och ansöka om nya pass. Farmarbarnen tror där finns burar och handklovar. Jag gissar mer på mappar och fejkväxter.

Mojjens! Så låter en farmare med ett höstrå i mungipan.

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s