Detektivkontoret

juni 24, 2014 — 3 kommentarer

Passar på att blogga medan kidsen kollar Allsång på Skansen. Jag har förresten noll förståelse för det programmet. Kanske lite kul om man var på plats själv, men att kolla via tv:n? Hursomhelst så kan jag (äntligen) smygäta min choklad och läsa bok, må det vara en fördel med det programmet då.

Eftersom jag då jobbar på som en tok, försöööker verkligen ta semester nästa vecka, så får kidsen ganska långt fixa sej själva. Deras senaste är detektivbyrån som nu fått ett nytt kontor intill mitt kontor. Börjar faktiskt plira avundsjukt på deras kontor, mitt eget är en katastrof.

De har dessutom lyckats lösa två svåra fall på bara en dag! Först hittade de en försvunnen del till skottkärran och sen min brors glasögon. Och av bara farten tvättade de alla räcken på gården (!!) så min pappa blev alldeles lyrisk.

De tänker redan som äkta detektiver, så fort nåt avviker börjare de ponera över möjliga orsaker. Som när momi var extra länge borta på sin hundpromenad tänkte de att hon nog blev arg för att hon sett moffa kissa i rabatten. Så när momi väl återvände hade de briiffat moffa på hur han ska be om ursäkt.

Ännu en. Har jag sagt att jag älskar vädret? Det är nåt visst med att sitta inne och jobba vid en tänd brasa. Om det pågått strålande varm sommar utanför dörren hade jag knappast fått nåt gjort.

Några bilder på detektivkontoret på det. Kolla speciellt deras anslagstavla. Hejhej.

20140624-215411-78851402.jpg

20140624-215410-78850824.jpg

3 svar till Detektivkontoret

 1. 

  Hei,
  Kan du hälsa de duktiga detektiverna att min arbetsmotivation har alldeles plötsligt försvunnit! Har sökt överallt, men kan inte hitta den.
  Kunde vara ett fall för dem?

  Gilla

 2. 

  Jag vet ju inte ens hur den ser ut?!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s