Febersvett & lyckokisi

juni 10, 2014 — 2 kommentarer

Du är ynkelsjuk när dina bara fotsulor gnisslar av febersvett mot parketten och du snörvlar lyckligt över att brevbäraren hämtat en bra (serie)tidning, som du sen inte ens orkar läsa. Platt fall.

Innan ni tror att jag samlar ynkelpoäng så ska jag berätta det jag från början tänkte berätta: Vår äldre har åkt på sitt livs första kryssning utan mams och paps och nu väntar den yngre hett på hennes återkomst. Orsak 1) det är så hjärtskärande hemskt att sova ensam och orsak 2) hon har önskat sej en diskborste från Stockholm. Senaste accesoiren? Har varken hjärta eller mod att avslöja att det trooooligen säljs liknande på Day i grannkvarteret. Diskborstar från Stockholm smäller onekligen högre.

Meanwhile har vi, mams & paps, vaktat ett stycke hund. Eller nu ljuger jag. Pappan J har fått en ny bff i hunden och jag räknas som luft. Se nu vad som hände när J gick till butiken:

20140610-161804-58684592.jpg

Den satt och stirrade på vår ytterdörr i 15 minuter och sen tänkte den lyckokisi när han återvände.

Och om ynklet. Jag är på bättringsvägen (vart nu den vägen bär, vet nån?) — annars hade jag aldrig orkat skriva detta. Nu ska jag äntligen läsa den där (serie)tidningen.

2 svar till Febersvett & lyckokisi

 1. 

  Oj nej, hoppas du kryar på dig snart! Här är det den andra vuxna som har manflu, men också han befinner sig på samma väg som du. Njut av din (serie)tidning!

  Gilla

  • 

   Haha! Jag ville ju skriva manflu, men höll diplomatlinjen. Vi kan jämföra bättringsvägarna sen när vi ser var vi hamnar. Spännande!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s