Raka kurvor

maj 19, 2014 — 4 kommentarer

Total overload på kontoret just nu, måste skjuta alla extra tankar på hatthyllan en stund. Dessutom fyller det äldre barnet år och ska trippelfiras, bilen borde servas, jag likaså, alla dagispresanter borde skaffas, nya däck beställas och kasta på alla avslutningar och styrelseuppdrag på det. Alla mina röda lampor blinkar här.

Idag, efter att jag skickat två tjocka opus till tryck, måste jag ställa mej på kontorsbalkongen och joddla en lång aria i desperado. Nu ber vi ännu till murphymakten att allt gick till rätta tryckerier.

På tal om däcken, åkte grym vattenkana (el vad det nu kan heta) på motorvägen under skyfallet. Tur att jag åtminstone lyssnade lite på bilskoleläraren och kunde ratta lugnt ur knipan. Det om nåt har jag även lärt kidsen. Om du hamnar i knipa — håll dej luuuuugn. De kommer att bli små zen-tanter som åker vattenkana till frukost av dom.

Nya äventyr imorgon, bevare mej väl.

4 svar till Raka kurvor

 1. 

  Jölp, vad obehagligt!! Tror jag skulle ha glömt allt och panikerat totalt.
  Och så undrar jag vad din äldre dotter gjorde här i Vasa idag utanför oss? En kopia, en dubbelgångare, en låtsastvilling eller a sister from another mister!

  Gilla

 2. 

  Blev först lite förbryllad över varför du kommer med tips om hur man sheivar sig, men det klarnade ju upp… Jag har ingen aning om vad man skall göra om man får vattenkana, eller vad det nu heter. släpper ratten och skriker? tur att jag inte kör bil så ofta…

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s