Hunden eller livet!

maj 8, 2014 — 8 kommentarer
Flickan på bilden vill ha en hund. Flickan som tog bilden vill inte ha en hund. Tursamt nog får vi ibland låna en hund, alldeles perfekt tycker hon som inte vill ha en egen hund. Hon som vill ha hunden argumenterar oftast om en hellre vill dö än gå ut med en hund (??). Vi fortsätter att klara livhanken med nöd och näppe med att rasta lånehunden ibland. 
Lånehunden är oförskämt söt och kan nästan öppna ett skinkpaket med bara blicken. Så även hon har goda överlevnadschanser.
  
  

8 svar till Hunden eller livet!

 1. 

  ”…kan nästan öppna ett skinkpaket med bara blicken” Haha, du har så härliga beskrivningar 😀

  Och hunden är ju nog så gosig. Vi är också litet tudelade på hundfronten; jag vill ha en hund (sen nån gång), gubben – not so much. Nå, han har nog några år ännu på sig att inse det FAKTUM, att jag SKA ha en vovve. Ugh.

  Gilla

 2. 

  Jag älskar hundar! så jag förstår dej så bra, stå på dej 🙂 jag vägrar ha en hund i centrum, om vi nån dag bor mer landelikt så kan jag fundera pånytt. Tills dess lånar vi bara!

  Gilla

 3. 

  Hah, skratta också just åt skinkpaketet! Du är kul som vanligt!
  Men helt super med en lånehund ju. Det skulle vi kunna ha. Vi hade en egen som fyllde fem år igår, men henne måste vi tyvärr sälja vidare redan när hon var kring året. En lånehund skulle kanske funka bättre.

  Gilla

 4. 

  Här har det också börjat hundtjatas. Och trots att jag säger att det inte går, att mor i huset är superallergisk mot pälsdjur, så tror barnen att mor ljuger för att hon inte vill ha en hund. Mitt andra argument är att vi knappt klarade av att ta hand om en guldfisk – vem ska ta hand om den när vi åker på resor? Så just nu pratar vi kanadensiska minigrisar. De ska tydligen vara tämligen allergifria. Men inte så mini efter några år har jag hört…?

  Gilla

 5. 

  Nadia! jag kan inte kommentera på din blogg längre efter att jag reggat ett wordpress-konto åt min kund. Yyyyl! den säger att jag måste logga in via wp eftersom min mail redan har ett wp-konto. Men det är ju inte min wp-profil. Long story.. kommer inte runt det.. 😦

  Gilla

 6. 

  Jag dör, kanadensiska minigrisar 😀 det låter hur kul som helst!
  Åtminstone er äldre är ju ren såpass gammal att han kan börja rasta grannarnas hundar? Och tjäna fickpengar på kuppen?

  Gilla

 7. 

  Neeej, men va störigt! Det måste ju lösas för så kan vi ju inte ha det!

  Gilla

 8. 

  Jobbar på det! men som info, hade kommenterat minst tre ggr under förra veckan

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s