Från pingla till kringla

maj 2, 2014 — 4 kommentarer
Hej bloggen! Firade vapp & hade kul som en teini (fritt att misstolkas). Hade världens bästa gäster både onsdag & torsdag, tusen tack till alla som dök upp! Ni är guld! 

Tog kål på allt ungdomsvåp tusenfallt idag med att muttra tantiga/töntiga (gränsen är hårfin) kommentarer på ridbanan medan jag ågade över all förlorad arbetstid (företagarsyndrom) denna skolfria dag. Njöt nog av den extra tiden med kidsen också, såklart. En är väl ingen surkart ändå och de är ju guld att få hänga ihop så här mycket.

Sen stod jag ut i vind och hagel ute på Ärtholmen intill fotbollsträningarna och smygfilmade en buskörare medan vi väntade på polisförstärkning. Tur var konstaplarna stiliga som synden, men tror det är mer tantigt än våpigt att anmäla buskörare, så veckans saldo stannar ändå på tant. Men en ganska kul tant. 

Jaha, nu är det helg igen. Vad ska ni göra? Vi har fastnat på repeat med fotboll och hästar. Gräsligt kul just nu eftersom utvecklingen är enorm, men tanken på hur många timmar vi lägger ner intill en ridbana/fotbollsplan får mej att känna mej som en förälder som enbart lever genom barnen. Det kanske förklarar vappens knasigheter. En dold revolt. 

PS1 Alternativ rubrik: en ung själs analys om att blicka in i framtidens förnuftiga tantvaro och skrämslan om det alls finns nån återvändo

PS2 Skyller allt ovan på  fredagsfinurlighet

  

4 svar till Från pingla till kringla

 1. 

  Såg din fotisdotter nyss på fb i en reklam.

  Gilla

 2. 

  Så länge det var lagets reklam? Eller?

  Gilla

 3. 

  Jepp det tror jag nog att det var, fast på en mammas sida.

  Gilla

 4. 

  då är det lugnt!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s