Slutspurt i sikte

januari 23, 2014 — Lämna en kommentar
Hur fantastiskt är det inte att det är fredag imorrn? Nåttag vid tisdag hade jag nästa gett upp hoppet att fredagen, ack och ve, aldrig skulle komma. Nu ska jag bara föreläsa, fixa miljoner grejer (peanuts peanuts, det går per automatic på lättnadsvågen efter att föreläsningen är över) och sen ska jag bara vara ledig ledig ledig. 
Eller nej. I den här familjen är man sällan ledig. Det ska fotbollstränas och ridas och kalasas och bykas och grejas, men på nåt vänster är vi så himla bra på allt det där att det fungerar. Den här familjen ska ha plus för det, vi kan köra plattan i mattan (hehe) galant och nästa sekund släppa allt och bara dega. En finfin egenskap.
En till grej. Efter fotbollsträningen landade vi i tamburen idag, en trött 6-åring och en hungrig morsa. Det blev bara gnällgala av det. Då det äntligen tystnade gjorde vi en överenskommelse med barnet, ligga-på-golvet-och-skrika-days är över i den här familjen. Får se hur länge det håller (och nu avslöjade jag inte ens vem som låg och vem som skrek). Men tanken är sweet. Att vi börjar vara en hop balanserade och uppförandekapabla individer som kan ta andra i beaktande och säga tack & förlåt och skillnaden på vänster och höger (mild överdrift där).
Nu säger nån vänta bara på tonåren. Nå det är långt dit, jag ska njuta bautamycket innan dess.
  

Inga kommentarer

Bli den första att starta en diskussion!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s