Honbisarnas betydelse

januari 20, 2014 — 2 kommentarer
Ibland skriver jag upp små påminnelser om jag får en idé att blogga om. Nu senast har jag skrivit honbisarna. Vad är det och hur bloggar man om det? Jag har ingen aning och inget minne.
På tal om att blogga. Jag har noll ambitioner med innehållet här just nu, förutom att upprätthålla nån sorts rapport om vårt liv och mina tankar. Varför? Jo det absolut finaste med att blogga är ju att gå tillbaka och kolla. För åtminstone jag glömmer som en gammal skata. Jag har ju massvis med fina skatter som jag skrivit ner under åren. Så jag ska nog fortsätta plita ner så mycket jag orkar. 
Oftast är den här bloggen en återvändsgränd på internet (ett stort fyfy, eftersom jag inte orkar länka vidare). Men jag brukar tänka att läsarna här kanske klickar vidare i min blogglista och på så sätt hittar ut. Vi kan säga att utgången finns här till höger, varsågoda. För jag har inte heller nån önskan om att bli större eller roffa fler läsare, jag bloggar så dåligt under press. Jag låter det flöda på som tidigare. Bara jag nu fick nån timme att fixa till min nya blogg, sen kan här bli lite snyggt också. 
Nu börjar grafikerns nattskift och jag måste sluta hänga här. Att sånt. Under rubrikern honbisarna.. öh. Det måste betyda att blogga på en spik.
 

2 svar till Honbisarnas betydelse

  1. 

    Honor + bisin = Honbisarna. En förfäder till hen, månntro?

    Gilla

  2. 

    Men såklart! men kanske mer en eftermoder, ändå. Jag har sen copyright på det, mind you. Jag vädrar succé och enorm spridning!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s