Söndag

januari 6, 2014 — 2 kommentarer
Sista dagen i Stockholm drog vi till Junibacken. Jag älskar ju sagotåget, men annars var jag lite osäker om vi hade nån glädje där mera. Onödigt att ens reflektera över den saken, där fanns hela LasseMajas Valleby! Komplett med kyrkan, Bio-Rio, stadshotellet – ja allt. Vågar påstå att ingen annan av besökarna förstod poängen riktigt lika bra som vi som läst alla böckerna. Jo för hälften var bebisar & toddlers, andra hälften pratade bara ryska och sen var det vi. Vi läste i telefonkatalogen i predikstolen, fikade hos Sara och sökte rån i skyltfönstret. Älskar att de fått med så många detaljer.
Så vi utforskade Valleby halva dagen, resten av dagen städade vi pappas lägis och sen drog vi hem med Silja. På Silja var det -50% på precis allt eftersom båten skulle till varvet sen. Crazy. Jag fyndade mejk & kommande presenter och J fyllde kappsäcken med vin. Som julafton. Och vi fick bästa bordet på Happy Lobster. 
En toppen avslutning på jullovet. 
  

2 svar till Söndag

  1. 

    Bästa Valleby! Se efter om ni ser avsnitten som gått över jul på svtplay! Suveräna:) etta (introducera Nelly rapp böckerna av widmark, också bra!)

    Gilla

  2. 

    Jag köpte julkalendern på dvd! Och Nelly visades som teater, får se om det nappar

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s