Blomviskaren

december 25, 2013 — 2 kommentarer
Vi drog till landet med en bil fullproppad med stuff. Jag tog tom mina julrosor med mej, J tänkte få dåndimpen när jag kom dragande med dom. Men eftersom jag A) aldrig fått så fina blommor tidigare (inbillar mej att dom är nånsorts blommornas creme de la creme, jag har antagligen fel) och B) jag tar kål på precis all flora jag får – så måste dessa nu följa med. Och vi ska inte ens vara borta nå länge. 

Jag har frågat sökmaskinen, de gillar svalt och jämn fukt. Så nu står de på badrumsgolvet där det är svalast och så har de fått lite fukt och småprat. Jag kan nog om jag vill. Synd att jag inte vill så ofta. 

Annars har jag ätit tre romsmörgåsar, druckit en öl och somnat på soffan med pipo och händerna knäppta, julhelgen till ära. J fotade såklart. Och Instagrammade. 


Det yngre barnet påstår att denna julafton var den bästa hittills, men visst är det en allmän 6-årsgrej? Hon hade julaftonen i sitt liv och i morse vaknade hon het som en kastrull.. imorgon ska vi ha 35 släktingar på besök, får se om hon orkar hänga med eller om vi gömmer oss i vår stughalva. Nu ska jag gå och natta julrosorna och mäta barnets feber. I omvänd ordning. 

  

2 svar till Blomviskaren

  1. 

    Läste först jultrosorna, undrade vad slags trosor det är om J får dåndimpen!!! 😀

    Gilla

  2. 

    Hahaha! Nu heter de julTROSORNA! Blev ju så mycket roligare nu 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s