Julbus 10-13

december 13, 2013 — 2 kommentarer
Här kommer julbusen även på bloggen, med lite mer info.
Julbus nr. 10. Här började tanken med en såg och ketchup. Sen måste jag backa tanken och byta ut det till en cirkuslåda och en kniv. Stor succé.
Julbus nr. 11. Cooper fick försvara pepparkaksfortet till sista smulan. Lärde mej att vika en tidningshatt på kuppen, det var ju så otroligt mycket lättare än jag trodde.
Julbus nr. 12. Brödrakärleken så stark mellan Cooper & Cooper att ettan bestämde sej för att ge bort tvåan till nån mer behövande. Som tur kom 6-åringen till undsättning. Men mycket glädje även denna.
Julbus nr. 13. Den här är eg. Cooper som sitter intill luciakronan och väntar på att kidsen ska kröna honom. Händerna är brorsans och benen var en giraffs (syns inte här). Men i nattens kreativitet tyckte jag det kunde bli en kandidatbild för Instagram istället. Han sprider ju glädje, denna lilla håriga typ, så han är mer än kvalificerad. Cooper som nästa Lucia, han går under den hemliga siffran 13 så att ni vet vem ni röstar på nästa år. Hans slogan visar på stort nytänkande från hans PR-byrå.   
  

2 svar till Julbus 10-13

  1. 

    Helt härliga! Cirkuslådan var min favorit 🙂

    Gilla

  2. 

    Fördelen med att ha två nallar!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s