Julbus 2

december 2, 2013 — 2 kommentarer
Julbuset har inte fått en bra start. 6-åringen hade för det första gömt Cooper ettan (även känd som mjuka Cooper) under sin dyna och i nattens mörker har jag såklart inte märkt detta, utan nappat Cooper tvåan (även känd som hårda Cooper, misstänker att det blivit olika fyllningsgrad på nallesjukhuset senast). För det andra så är bluffen nu bekänd.  I morse när hon fann pepparkakstjuven snarkande i köket, med ett tomt mjölkglas och halvätna godisar brast hon i ett hjärtskärande gråt. ”Ni måste berätta sanningen, yyyl buhuuuu gråt hulk”. 
Jag är inte gjord av sten. Trots att jag har stans bästa pokka då det kommer till dylika upptåg, så bekände jag illa kvickt. Det är slutlurat med allt hädanefter. Frivilligt att tro på tomtar och tandféer och påskharar och hela baletten. Men oroa er icke, barnen vill absolut att jag fortsätter julbusa! Så nya upptåg på kommande. Vi har bara gått från krejsi Cooper till krejsi Mom, allt är som det brukar. 
 
 

2 svar till Julbus 2

  1. 

    Nå, exakt! Har också gissat att det börjar vara i sista sekund man gör nåt dylikt. Där efter fem, sex brukar det vara omöjligt att lura! Skönt att det löste sig!

    Gilla

  2. 

    Ja, nu är det rent bord! Känns bra.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s