En lista som jag tunade lite

oktober 4, 2013 — 4 kommentarer
Kops av Peppe! med några tilläggsfrågor.

Vad har du på dig?
Helbrunt med ett inslag av ljusrött. Känner mej som en chokladbit med lite jordgubbsströssel, ett inte alls bra val för att pitcha mitt kunnande för en ny kund idag. Jag tror han såg brunt.

Hur mår du?

Bra tack! Fast tydligen ser jag trött ut, förutom den misslyckade klädseln så har jag ren idag fått tre kommentarer om det. Antar att det är slutarbetet som spökar under ögonen ännu.
Från tidigare idag. Brun och trött. Men glad! Försökte gömma min trötthet med min fantastiska aura, märks det?
Vad önskar du just nu?

Glider ännu på lyckovågen för inlämnat slutarbete. Önskar nu bara att bli godkänd och att hela konceptet av det ska bli en succé.
Vad ska du göra imorgon?


Imorgon (lördag) ska jag gå på bröllis! Och Maisa ska fläta mitt hår före det, känns på nåt sätt gulligt det. Som i en saga.
Och på söndag? 

Vakna upp till att barnvakten sovit övernatten hos oss (en helt ny grej, men så slipper vi hemkomsttid från bröllopet, krejsiroligt det), hänga på stallet med tre barn, röja upp vårt sovrum.
Vad skrattade du senast åt?

Ett skämt som 8-åringen drog. Det handlade om en en banan och jag skrattade mest för att jag inte alls förstod, men eftersom barnet inte kunde sluta skratta så smittades jag och sen skratta vi båda så att hela bilen skumpade.
  
Vad grät du senast åt?

Grät natten mellan tisdag och onsdag över att jag söndrade en hel sida med kod i mitt slutarbete. Sen tog jag mej i kragen och kodade hela sidan pånytt.
Senaste köp?
En egen tvättkorg åt kidsen från Granit. Drömmer om att de ska börja tvätta allt själv, men får nog drömma lite till. En början!

Vem sov du senast med?
J och våra natidjur (är det pinsamt? alltså att ännu ha mjukisdjur i sängen vid 34?)
Vad läser du just nu?
Läser högt Suzanne Mortensens Londonmysteriet åt kidsen. Spännande, men språket i den gör att jag får överdriven salivutsöndring vid högläsningen, har aldrig hänt förr. Hmm. Dregligt och inte alls snyggt.
Senast sedda film?
Grease. Jag skojar inte, en utmärkt film att stänga av slutarbetshjärnan med. Men förvånades över hur gamla skådisarna var då de skulle gestalta skolungdomar.. Hade inte reagerat på det förr. Måste tom googla Michael Tuccis ålder vid 1978, eftersom han såg ut som en liten farbror. Eller så var det bara en stilfråga, lämnar den tanken nu.
Vem var den senaste som ringde dig?

Min mamma. Eller J. Eller min pappa. Minns inte, vi ringdes alla i kors. Kuriosa: förde hela samtalet med pappa på engelska. Ibland blir det på finska. Oftast på svenska. En till sak att analysera.
  
Senast 3 inkomna sms?
”Ge den”

”16, ej 15 vid kyrkan??”

”Ok”
Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
”Ska jag gömma den eller ge den?”
Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Använder inte den aktivt. Kanske min ex-kollega Piia i våras mitt i natten i Vallgård? Har förträngt våren.
Vart vill du åka just nu?
NEW YORK!
Nästa planerade resa?
NEW YORK!
Dagens bästa.
En klocka som jag fick av J. Känner mej som klokare och snyggare och förundras över hur en klocka kan ha den effekten på mej.
Dagens konstigaste.
Att grubbla på nattens dröm. Drömde att alla kontakter i min telefon gick under namnet ”kvinna” eller ”man” och inget namn alls. Det var mycket mystiskt att svara, vilken kvinna ringer mej nu? Kanske en reaktion på all könsfördelning i samhället, måste grubbla vidare.
Ikväll då?
Ikväll kommer Pyret & co till oss. Väntar nåt förfärligt! Kidsen vill förevisa Sture (se bilden nedan) för Astrid och vi vuxna får det bästa vuxensällskap och så ska jag krama gudotter-Edith så att hennes kinder blir ännu lite tjockare. Good times! 
Det här är Sture. Han kläcktes ur ett ägg som skickades till oss via Kalle Anka. Har en vag känsla av att de inte ville ta hand om Sture, men det får jag utreda med Kalle senare.
Svårast just nu.
Att inte överföra egna nojor till avkommorna. Lyckades extremt bra då kidsen var mindre, men ju äldre de blir, desto mer nyanser ser de hos mej. Nyanser jag inte riktigt kan dölja. Så svårt att jag hoppas att de snart är tillräckligt mogna att inte kopiera av sin mor. Börjar bli föräldraskap 2.0 i svårighetsgrad, faktiskt. 
Lättast just nu.
Taken att 8-åringen snart börjar röra sej allt mer självständigt, trots innerstadsvardagen. Känns oöverkomligt underbart. 
Det här kan ni läsa på i tvenne dagar för jag tänker inte hänga här förr’n ca måndag. Pöss!
 

4 svar till En lista som jag tunade lite

 1. 

  Alltså Grease, finns det en bättre feelgood-film? Såg den första gången samma år som Dirty Dancing kom ut, flippade totalt av bägge filmerna! Nu minns jag att jag har ett Grease Wii-spel som jag typ aldrig spelat…

  Gilla

 2. 

  Åh jag vill också äta middag med dig, Pyret, Edith och gänget!

  Gilla

 3. 

  Grease is the word!

  Gilla

 4. 

  Vi vill också! Nästa år!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s