Knölig utfärd

juli 4, 2013 — 2 kommentarer
Färgsprakarn här hej. Målade mina naglar blåa (tror det är ganska out) och åkte på auktion/loppis till Tenala. Eftersom vår 8-åring starkt påstår att trettio skratt om dagen är bra för magen, så skrattade jag hela vägen dit. Måste skratta för igår också. Förra året grovfyndade jag på det loppiset, minns ni klaffbordet? I år var där dubbelt så mycket folk och sakerna var en besvikelse.
Ett fynd gjorde jag ändå, en glasflaska av Nanny Still för en spottstyver. Är helt nöjd. Köpte också nypotis av märket professsor Edel och på hemvägen kurvade jag via min fammo för att fråga vad för knölar det riktigt var frågan om. Hon hade ingen aning. Google hade ingen aning. Undrar om jag minns namnet fel? Ännu mer pinsamt var att min fafa i flera minuter trodde att vi pratade om nån professor han kände och hur jag än skrek potatis i hans öra så tror jag inte det gick hem. Gav upp och åkte hem.
Det var torsdagen.Vad ska jag blogga om imorgon?
 

2 svar till Knölig utfärd

 1. 

  Känner igen mig i det där ”hur jag än skrek potatis i hans öra…” Min farmor o farfar e tyvärr borta o har varit borta länge länge. Men då jag var yngre o umgicks med dem var det ett enda ropande o jag vet inte vilka fragment som gick hem.
  Din potissort låter mycket suspekt. Hoppas det e goda knölingar

  Gilla

 2. 

  Jag tröstar mej med att fafa ändå älskar att prata om folk han känner så han var lycklig. Som tur går det mesta ännu hem hos dom båda, och de fyller 90 i år. Kan avge knöl-rapport så fort vi smakat!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s