Dagens på en spik

april 14, 2013 — 4 kommentarer
Saker vi sysslar med. Ridit ponny (har ingen bild). Borstat ponny (har en bild på allt lurv vi lämnade åt alla fågelbobyggare). Gått på kalas i djurdräkter (har tyvärr ingen bild). Kollat in nya hemmet (har faktiskt en bild här). Plastat in det sista på Rödbergsgatan (en bild). Kollat in typer i Vallgård (ingen bild). Tjafsat med envisa barn (ingen bild). Ätit två Tuplan (ingen bild). Ni fattar va? Att jag försöker göra ett inlägg på en spik. 
Så här såg allt ponnylurv ut. Oroväckande grått? Men jag älskar tanken av att små tipun hämtar det och bygger sina bon av det. Det här är ingen önskedröm ur min fantasi, de hämtar faktiskt detta.
Hemmet är mycket vaiheessa. Fatta att J orkar hålla på, han är vår framtids klippa. Jag får sån zen-feeling av detta hem att jag förvandlas till en tålamodslös och nervig kvinna som inte är så rolig att hänga med. Vill bara flytta in och börja bo:a.
Den här plastade jag in. Men vill ju eg. att nån ska ge den ett nytt hem. Den är av märket Renlig och har bara ett år på nacken. Snurrar fartfyllt och jag har varit mkt nöjd. Kollade via hemsidan att den borde ha nästan fyra års garanti kvar. Dessvärre minns ingen om nåt intyg skådats, men lovar klura ut det om en ny ägare ger sej till känna (duger det med kvitto från banken månne?). 150 euro och bör avhämtas, ett kap.
Dessutom vill detta Flåren-badrumsskåp också hitta ett nytt hem. Verkar inte finnas i den svenska möbeljättens utbud längre, så detta är också ett fynd – visst? Om du köper tvättmaskinen får du Flåren-dåren på köpet, annars kostar denna… säg 30 euro. Bör avhämtas. Har konstiga/tjusiga blommor på glaset men sånt gillar väl just du.
Kom igen, pimp your bathroom! Och det var allt jag lyckades blogga om på en spik. Inte illa.
  

4 svar till Dagens på en spik

 1. 

  ”men sånt gillar väl just du” hahahaha!

  Gilla

 2. 

  Hejhej! Hoppas att ni orkar hålla på med allt! Jag kommer gärna och hjälper att remppa. Säg bara när och vad så kan jag hjälpa, ja! ELLER. Om du vill rempa, så kan jag försöka låta bli att förstöra dina barn under tiden!

  Gilla

 3. 

  Det är mitt jobb att veta vad folk gillar, heh..

  Gilla

 4. 

  Tack söta! du får gärna låna våra kids, any time. Fast just nu är de sjuka och griniga. Men sen!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s